Over Just Eat Takeaway.com

Leer ons beter kennen.

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl.

Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en partners via het platform. Met meer dan 679.000 aangesloten partners wereldwijd, biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten en retail.

Just Eat Takeaway.com werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants en retailpartners die niet zelf bezorgen.

Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland.

Het laatste Just Eat Takeaway.com nieuws

Oranje boven: Thuisbezorgd.nl bereidt zich voor op een van de drukste weekenden van het jaar

Thuisbezorgd.nl bereidt zich voor op een van de drukste weekenden van het jaar. Normaal gezien heeft de eten- bestelsite al zo’n 20% meer bestellingen in de dagen rondom Koningsdag dan op reguliere...

Deze bezorgrestaurants zijn de beste van Nederland

Thuisbezorgd.nl reikt naar jaarlijkse gewoonte de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Een recordaantal van 105.000 Nederlandse eetliefhebbers bracht een stem uit op hun favori...

Thuisbezorgd.nl verlengt partnership met UEFA

Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027.

Ontvang het laatste Just Eat Takeaway.com nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL