Deze bezorgrestaurants zijn de beste van Nederland

Thuisbezorgd.nl reikt awards uit aan de beste restaurants, game changers en ondernemers van 2023

Thuisbezorgd.nl reikt naar jaarlijkse gewoonte de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Een recordaantal van 105.000 Nederlandse eetliefhebbers bracht een stem uit op hun favoriete bezorgrestaurant van 2023. Dit maakte Thuisbezorgd.nl gister bekend tijdens de awardshow in de A'DAM Toren waar voor het tiende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants werden uitgeroepen. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Vegetarisch restaurant FLFL uit Groningen werd bekroond tot Beste Veggie Bezorgrestaurant van Nederland, vanwege hun grote aanbod in vegetarisch en vegan eten én smaakvolle en gezonde menu. De prijs voor Jonge Ondernemer werd uitgereikt aan Burrito Brothers uit Leeuwarden waar de succesvolle ondernemer Rick Benjamins (27) aan het roer staat.

Beste van Nederland - Burgers & Frites.jpg
  • jpg

Eigenaren van Burgers & Frites uit Rotterdam met Thuisbezorgd.nl Awards 2023 voor Beste Bezorgrestaurant van Nederland én Beste van Rotterdam. Fotocredits: Fitchd.

Publieksprijzen uitgereikt door London Loy
Onder leiding van chef London Loy werden in totaal 15 awards uitgereikt aan restaurants die uitblinken binnen hun specialiteit. Zo ontving SNOEI uit Rotterdam de Best Healthy Award en kreeg Eetwinkel Verzot uit Tilburg de titel voor het restaurant met de Beste Lunch. Het Beste Ontbijt, een gloednieuwe categorie, bestel je volgens eetliefhebbers bij Simit and Cheese in Rotterdam. Kiprestaurant The Flying Chicken uit Uithoorn mag zichzelf de Beste Nieuwkomer van 2023 noemen.

Thuisbezorgd.nl bekroonde in totaal 40 bezorgrestaurants in steden door heel Nederland en 15 awards gingen naar restaurants die uitblinken binnen hun categorie. Een aantal winnaars van deze speciale categorieën zijn:

Beste Veggie - FLFL uit Groningen

Beste Gamechanger - Naansense uit Rotterdam

Beste Avondsnack - Shoarma Brothers uit Groningen

Beste Aziatische restaurant - China Dragon uit Utrecht

Beste Burgerrestaurant - Burger & Greekpoint uit Vlaardingen

Gijs Weterings, Directeur Thuisbezorgd.nl: "Met ons platform helpen we al onze partners - groot en klein - om een grotere en bredere doelgroep te bereiken en hun bedrijf te laten groeien. Met de Thuisbezorgd.nl Awards zetten we onze partners in het zonnetje en laten we zien dat hun inzet beloond wordt. Het enorme aantal stemmen geeft aan dat hun harde werk ook door consumenten gezien en gewaardeerd wordt."

Winnaars per stad en categorie

De lokale winnaars in 40 Nederlandse steden en 15 speciale categorieën zijn te vinden op de website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2023.

Groepsfoto.jpg
  • jpg
Sfeerbeeld 2.jpg
  • jpg

Over Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl.

Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en partners via het platform. Met meer dan 679.000 aangesloten partners wereldwijd, biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten en retail.

Just Eat Takeaway.com werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants en retailpartners die niet zelf bezorgen.

Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Just Eat Takeaway.com nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL