Thuisbezorgd.nl gaat boodschappen SPAR bezorgen

Thuisbezorgd.nl, onderdeel van Just Eat Takeaway.com, één van de grootste etenbestelsites wereldwijd, gaat boodschappen van retailer SPAR bezorgen in Nederland. Via het platform van Thuisbezorgd.nl biedt SPAR Nederland een breed assortiment producten aan; van brood, melk en andere verse ingrediënten tot toiletartikelen en andere last-minute benodigdheden.

Just-Eat-cesta-de-la-compra_NL.png
  • png

De boodschappen worden bezorgd vanuit 15 SPAR-winkels door het hele land en na een succesvolle lancering zullen andere SPAR-winkels volgen.

Consumenten verwachten steeds meer keuze op Thuisbezorgd.nl, waaronder ook boodschappen. Dit zien wij als een natuurlijke uitbreiding van ons aanbod en een manier om meer waarde toe te voegen aan het hele ecosysteem van Thuisbezorgd.nl, We werken al jaren samen met SPAR, zo bieden we bijvoorbeeld drankjes en broodjes van The Tosti Club aan. Het was vanzelfsprekend om met hen in zee te gaan en hun operationele expertise en schaal met Thuisbezorgd.nl te combineren. Samen maken we het voor consumenten nog makkelijker om boodschappen te bestellen via de app van Thuisbezorgd.nl.  Gijs Weterings, Country Director van Thuisbezorgd.nl
SPAR Nederland heeft de ambitie om de King of Convenience te worden en een samenwerking met Thuisbezorgd.nl zal deze ambitie zeker een stap in de goede richting brengen.  John van der Ent, Algemeen Directeur SPAR Nederland. 

In navolging op de eerder aangekondigde strategie van Just Eat Takeaway.com om het bestaande bezorgnetwerk uit te breiden en ook boodschappen te gaan bezorgen via het netwerk van meer dan 500.000 koeriers wereldwijd, heeft Just Eat Takeaway.com een team ontwikkeld dat er op gericht is om nieuwe samenwerkingen op te zetten met diverse partners zoals traditionele kruideniers, online retailers, drogisterijen, bakkerijen en andere relevante partijen. Momenteel bezorgt het bedrijf boodschappen in samenwerking met meer dan 16.000 locaties wereldwijd, waaronder enkele van de meest gerenommeerde supermarkt ketens als Albert Heijn, 7-Eleven, Asda, Casino Group, One-Stop, Coop en Shell. In Canada is het bedrijf ook bezig met de uitrol van het dark store-model Skip Express Lane. Meer informatie en andere recente aankondigingen rondom het bezorgen van boodschappen zijn te vinden op de newsroom van Just Eat Takeaway.com.

Over Just Eat Takeaway.com

Just Eat Takeaway.com (LSE: JET, AMS: TKWY) is wereldwijd een toonaangevende online marktplaats voor de bezorging van eten, in Nederland bekend als Thuisbezorgd.nl.

Het bedrijf, met zijn hoofdkantoor in Amsterdam, richt zich op het verbinden van consumenten en partners via het platform. Met meer dan 679.000 aangesloten partners wereldwijd, biedt Just Eat Takeaway.com klanten een breed aanbod van eten en retail.

Just Eat Takeaway.com werkt voornamelijk samen met bezorgrestaurants. Daarnaast biedt het zijn eigen bezorgdiensten aan voor restaurants en retailpartners die niet zelf bezorgen.

Het bedrijf is snel gegroeid naar een van de grootste eten-bestelsites ter wereld. Het is actief in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Canada, Australië, Oostenrijk, België, Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Ierland, Israël, Italië, Luxemburg, Nieuw-Zeeland, Polen, Slowakije, Spanje en Zwitserland.

Contactgegevens

Ontvang exclusief nieuws

Ben je een journalist? Of werk je voor een dagblad, tijdschrift of blog?
Meld je aan en krijg als eerste toegang tot ons nieuws.

Aanmelden

Ontvang het laatste Just Eat Takeaway.com nieuws via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL